ha jön a vonat

A MÁV-START Zrt. 2008-ban vezette be a vasúti kedvezményt nyújtó éves START KLUB kártyacsalád első tagját, 2009 végétől pedig újabbakat hozott forgalomba, nemrégiben pedig együttműködési megállapodást kötött a Malévvel és több taxi-társasággal is. A légitársasággal létrejött "Rail & Fly" együttműködés keretében a START Klub kártyacsalád valamelyikével rendelkezők hamarosan 5 százalék kedvezményt vehetnek igénybe az interneten keresztül foglalt teljes árú repülőjegyből.

Persze a megállapodás kétoldalú: a MÁV-START pedig a Malév törzsutas programjában Duna Club kártyával rendelkezőknek teszi lehetővé, hogy a másodosztályú vasúti jeggyel az első osztályon utazzanak, illetve jogosultak díjmentesen helyjegyet és pótdíjat vásárolni az IC-járatokra.

A vasúttársaság valamint a 6x6 Taxi, a City Taxi, a Főtaxi, a Rádió Taxi és a Tele5 Taxi társaságok közötti együttműködés keretében a taxisok kedvezményes vagy szerződéses tarifával szállítják a START Klub kártyacsalád valamelyikével rendelkező utast telefonos megrendelés esetén.

A MÁV-START adatai szerint az indulás óta 11 ezren igényeltek START Klub kártyát, jelenleg 5.078 van forgalomban. A tavaly különböző időpontokban bevezetett START Klub VIP, Bónusz és Prémium kártyákból eddig 300-at értékesítettek.

(Forrás: www.vg.hu)

Címkék: kis szines