A CORSO Pódium egy egyedülálló nyereményjáték. A CORSO Bevásárlóközpont és a Kapos Televízió közös műsora. A hangulatról meglepetés sztárvendégek és a CORSO Lányai gondoskodnak. A Corso Pódium műsorába az út a CORSO Bevásárlóközponton keresztül vezet. A CORSO Bevásárlóközpont üzleteiben található Útlevélbe lehet beragasztani a vásárláskor kapott matricákat (vízumokat). Az Útleveleket a gyűjtőládákba dobhatják be azok az érdeklődők, akik részt szeretnének venni ebben az országosan is egyedülálló televíziós műsorban. Természetesen a több matricával rendelkező játékosnak nagyobb az esélye arra, hogy bekerüljön a CORSO Pódium nyereményjátékába.


Nézd meg képgalériánkat!Nézd meg képgalériánkat!Nézd meg képgalériánkat!Nézd meg képgalériánkat!Nézd meg képgalériánkat!Nézd meg képgalériánkat!Nézd meg képgalériánkat!
Nézd meg képgalériánkat!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!


Az első kétórás szórakoztató vetélkedő a Corso Bevásárlóközpontban nemrégiben átadott Corso Pódium rendezvénytermében lesz szerda este 17 órától, majd kéthetenként, összesen 20 alkalommal. A műsorban értékes díjak találnak gazdára, minden résztvevőt nyeremény vár. A műsorokban a játék egyik díja a CORSO Borza is. Ez a kis kabalaállat feljogosítja a tulajdonosát arra, hogy részt vegyen a 19 adás után sorra kerülő CORSO Pódium nyereményjáték döntőjén, és megnyerje a fődíjat, melynek értéke a döntőig hétről hétre nőni fog.

A nyereményjáték legérdekesebb, legizgalmasabb részeiből áll össze a Kapos Televízió 20 perces műsora. Ezeket az összeállításokat csütörtökön láthatják 19 óra 30 perctől. A műsor Somogy sok városában, kisebb-nagyobb településén is látható. A Corso Pódiumhoz különböző városi rendezvények is kapcsolódnak, emellett a
rendezvényterem a város, a megye kulturális és közéletét is szeretné felpezsdíteni újszerű programjaival.

Korzózz és játssz velünk, hogy a Tiéd lehessen a főnyeremény!

További információ: www.corsopodium.hu

EDDIGI CORSO Pódium ADÁSOK:

 

CORSO Pódium 2010. március 18.

 

 

CORSO Pódium 2010. április 1.

 

Címkék: CORSO Pódium, lányok, műsor, Corso, Kapos Televízió, kis szines