A március 15-i nemzeti ünnep miatt módosított menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok az alábbi napokon:

Március 14-én (vasárnap) - ünnepi menetrend
Március 15-én (hétfőn) - vasárnapi menetrend lesz érvényben.
Március 16-án keddtől már a megszokott menetrend szerint közlekednek a vonatok.

Az ünnep ideje alatt a várható növekvő utasforgalmi igények kiszolgálása érdekében a MÁV-START Zrt. a legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon - az igényekhez és lehetőségekhez igazítva - a vonatok szerelvényeit megerősítve, több járművel közlekedteti a kényelmesebb utazás érdekében.

A személyszállító vasúttársaság az eddigi tapasztalatok alapján javasolja kedves utasainak a menetjegyek, helyjegyek valamint a regisztrációs jegyek elővételi megváltását, vagy az internetes jegyértékesítés igénybevételét a www.mav-start.hu honlapon keresztül, a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében. Az ünnepi menetrend változásairól indulás előtt érdemes tájékozódni a MÁV-START Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán, a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon a 06 (40) 494949-es telefonszámon.

 

A KAPOS VOLÁN Zrt. menetrend szerinti autóbuszjáratai az alábbiak szerint közlekednek a hosszú hétvégén:

Március 13. (szombat) szabadnap

Március 14. (vasárnap) munkaszüneti nap

Március 15. (hétfő) hetek első munkanapját és iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti nap

Március 16. (kedd) hetek első iskolai előadási napja, munkanap

 

A Kaposvári Tömegközelkedési ZRt. helyi járatos buszai 13-án szabadnapi, 14-15-én pedig munkaszüneti menetrend szerint közlekednek majd. Kedden már mindenhol visszaáll a szokásos közelkedési rend.

Címkék: kis szines