Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!Kattints a képgalériához!
Kattints a képgalériához!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!


Fotók: Nagyatádi Tűzoltóság és Csurgói Tűzoltóság

A megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője, Karsay Kornél délelőtt közölte a kapos.hu-val: a megyében leesett minimális mennyiségű hó néhol azonnal megfagyott, így még a gyalogosoknak is nehéz közlekedni, felhívják az autósok figyelmét is a veszélyre.

Somogy déli részén Csurgó, Kadarkút, Böhönye térségében már 7 esetben vonultak ki a tűzoltók csúszásokhoz, kisebb balesetekhez. Információink szerint személyi sérülés nem történt.

A lehulló friss hó mennyisége egyes helyeken várhatóan eléri a 10 cm-t - írja az OzoneNetwork legfrissebb cikkében. A megerősödő, délnyugaton viharossá fokozódó északkeleti szél kisebb hófúvásokat is okoz, narancs riasztás van érvényben - hívja fel a figyelmet a lap.

Az említett térségben a csapadék egész nap tartósnak és intenzívnek ígérkezik, ezért itt akár 10 cm friss hó hullhat. Mivel a hőmérséklet délnyugaton egész nap fagypont alatt alakul, és az északkeleti szél pedig megerősödik, átmenetileg viharossá fokozódik, ezért kisebb hófúvások is kialakulnak. A közlekedést jelentősen akadályozó havazás elsősorban a Baranya, Somogy, Tolna, Zala és Bács-Kiskun déli részén élőket érinti.

Címkék: havazás, , kis szines, időjárás