Csütörtök éjfélig tilos lesz megállni az V. kerületben a Magyar Tudományos Akadémia előtti parkolóban, az Arany János utca mindkét oldalán a Széchenyi felső rakpart és az Akadémia utca között, és Akadémia utca mindkét oldalán a Roosevelt tér és az Arany János utca között.
Csütörtök este 8 óráig lezárásra kerül az V. kerület Kossuth tér teljes területe, valamint a Pesti alsó rakpart a Közraktár utca és a Dráva utca között, emellett a gyalogos és gépkocsi forgalom esetenkénti korlátozására is lehet számítani Ferihegy 2A és 2B termináljához vezető utakon, illetve a terminál előtti területeken. A forgalom korlátozása kiemelten érinti Ferihegy 2A terminál indulási szintjét, ahol a nap során több alkalommal rendőri forgalomirányításra kerül sor.

Péntek éjfélig tilos lesz megállni az V. kerületben a Dorottya utca mindkét oldalán, az Apáczai Csere János utca mindkét oldalán, a Miatyánk utca mindkét oldalán, az Erzsébet téren a Miatyánk utca és a Bécsi utca között mindkét oldalon, és a Pesti alsó rakparton a Petőfi tér és az Eötvös tér között mindkét oldalon. Tilos megállni továbbá a Kossuth téren körben, az Alkotmány utca mindkét oldalán, és a Széchenyi felső rakparton a Kossuth tér és a Roosevelt tér között.

Címkék: kis szines