Hasznos holmik

Nem feltétlenül kell túl sok pénzt ölnünk a különféle csilli-villi kütyükbe, kiegészítőkbe, sőt egyes kedvenc gyorsétteremből beszerezhető ételeink is könnyedén elkészíthetőek annak az oldalnak a segítségével, amely széles spektrumát nyújtja a csináld magad mozgalomnak.

Az instructables.com-on szinte minden elérhető, amit valaha piacra dobtak. Talán egyes variációk már túl is szárnyalják a hivatalos megoldásokat, mint például a Rubik kockák különböző válfajai. Kezdve a dobókockákból álló, vagy a fémes felhangokat pendítő példányokon keresztül.

Az oldalnak egy szépséghibája azért akad, bizonyos információkért fizetni kell. Nem minden illusztráció és kapcsolási rajz publikus, ám kis előképzettséggel, rálátással azért ki lehet iktatni ezeket a siker felé vezető úton.

Persze nem csupán földhözragadt tárgyakat találunk az oldalon. A házi barkács lézerkard és a Da Vinci kódból ismert cryptex mellett, bárki készíthet magának DNS tesztert vagy jelszólopó usb kulcsot. Minden csak türelem és elszántság kérdése.

Címkék: kis szines