Balatonátcsúszás

fotó: balcsi.blog.hu

Kardos Gábor (Badacsonytomaji Szörfklub SE) ajánlja az érdeklődők figyelmébe a programot a két website-on. A következőkkel csábítja az egyedülálló hétvégi eseményre a jég szerelmeseit: "Nyáron lemaradtál a Balaton-átúszásról? Vagy megismételnéd télen? Erre a hétvégére tervezzük a BalatonátCsúszás főpróbáját és az első februári hétvégén, 2010. február 6-án és 7-én kerül megrendezésre az I. BalatonátCsúszás, amikor nekivágunk jégszörffel, korcsolyával és minden eszközzel, amivel haladni lehet a jégen."

Persze a ködre és egyebekre felkészülve iránytűvel, GPS-szel és ami még a biztonságos átkeléshez kell. Leginkább forraltbor:) Már tegnap egész jól elbírt a jég gyalog + a prognózis szerint szél is lesz - olvasható a további ízelítő.

Mint az információkból kiderül, a szervezők a Fonyód-Badacsony útvonalat választották, hiszen náluk Badacsonyban adva van a logisztikai és a borbázis, valamint megoldható a szállás is, akinek egy nap nem lenne elég. A tervek szerint több kocsival mennek Badacsonyba, elvben szombat reggel korán, vagy péntek este. A potyautasoknak nem árt időben jelentkezni - hívják fel a figyelmet.

A két honlap, ahol a részletek és a kontaktok megtalálhatók:

Windsurfing.hu

Surfomania.hu

Címkék: vizirendeszet, extremsport, balatonatcsuszas, jeg, verseny, balaton, kis szines