Nyugdíjasok

A szervezet 1990. január 19-én alakult meg, s az elmúlt két évtizedben számos eredménnyel büszkélkedhet. Szita Károly polgármester köszönetet mondott az időseknek, amiért életük munkájával hozzájárultak Kaposvár felépüléséhez.

Jubileumi ünnepségre gyűltek össze Somogy megye legnagyobb nyugdíjas szervezetének tagjai. A két évtizede alakult Nyugdíjasok Kaposvári Egyesületét Szita Károly polgármester köszöntötte.

- Nagy hálával tartozunk Önöknek, az a legkevesebb, hogy egy ilyen jeles évfordulón megemlékezünk az egyesületről és tagjairól. A jubileum jó alkalom arra, hogy köszönetet mondjunk azért, hogy olyan Kaposvárt hagytak ránk, amelynek értékeire támaszkodva magunk is méltó módon követhetjük példájukat - mondta a városvezető.

- Az elmúlt két évtizedben sikeresen működött az egyesületünk. Bár sokan eltávoztak közülünk, ma is mozgalmas, színes élet zajlik nálunk. Kulturális programokat szervezünk, alapítványt működtetünk, segítünk egymásnak, amiben csak tudunk - fogalmazott Fekete Lajos elnök.

Az időseket köszöntötte Gerencsér Attila, a megyei közgyűlés elnöke és Dr. Heinz Tamás országgyűlési képviselő is.

Címkék: kis szines