Hónap babája cikk

Figyelem! Az új játék Március 1-től indul, az itt szereplő időpont helyett a február 27-i határidő érvényes!

 

Megújult formában, új szavazási rendszerrel és reményeink szerint sok szép babával indítjuk el néhány hónapos szünet után a Hónap babája játékunkat. Sajnos eddig technikai nehézségek miatt nem tudtuk indítani a játékot, de most már elhárultak az akadályok, tehát várjuk a képeket.

A fotókat 2010. január 29. délig várjuk, február 1-én pedig startol a mezőny. Figyelem, a játékunkat február 1-én indítjuk, és egy hónap után hirdetünk eredményt. Az első játék után még egy hónap babája játékunk is lesz, de abban már nem vehet nek részt az első körben szereplő gyermekek. Értelem szerűen nem többfordulós kieséses versenyről van szó.

A fényképeket továbbra is a baba(kukac)kapos.hu e-mail címre vagy postán a Kapos Televízió címére küldjék; Kaposvár, Kossuth Lajos utca 6. (A beküldött fotókat nem adjuk vissza!).

A győztes elnyeri a Kapospont  a Hónap gyermeke címét és ajándékot kap. A nyertesről a Kapos Televízió rövid riportot is készít.

A támogatónk ezúttal a kaposvári Játék Csarnok, ahol a gyerekek vannak a világ közepén! Egy hely, ahol a kicsik színvonalas és tartalmas körülmények között tudnak játszani és mozogni, két szóval: egészségesen fejlődni.

A Hónap babája két darab 600 perces bérletet kap a Játék Csarnokba, amelyet a két hónapon belül kell majd felhasználnia.

A gyermekek képeit teljes névvel, pontos lakcímmel és születési dátummal együtt kérjük beküldeni. A játékban legfeljebb 6 éves korú gyermekek nevezhetők be a versenybe. A szavazáskor figyeljük, hogy valóban személyek szavaznak-e és azt a gyermeket, aki automatikus, számítógépről vezérelt szavazatokat kap kizárjuk a versenyből.

Címkék: kis szines