Folytatódik az erős nyugati áramlás, lehűlés a következő egy hétben sem várható. A hőmérsékletek jó 10 fokkal az évszakos átlag felett alakulnak. A fölénk érkező levegő nem lesz túl nedves, így csapadék nem várható, de időnként erősebben megnövekedhet a felhőzet. 

A következő három nap időjárása Somogyban: 

Szerda: változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. A délnyugati szél megerősödik. A nappali hőmérsékletek 12-16 fok között alakulnak. Késő estére 8-10 fok közé hűl a levegő. 

Csütörtök: változóan felhős, napos idő várható. A délnyugati szél élénk, helyenként erős lesz. A hajnali órákra 3-5 fok közé hűl a levegő. A nappali hőmérsékletek 12-14 fok között alakulnak. 

Péntek: a változóan, időnként erősen felhős ég mellett több-kevesebb napsütésre is számíthatunk. A délnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. A hajnali órákra 5-7 fok közé hűl a levegő. A nappali hőmérsékletek 14-16 fok között alakulnak. 

Távolabbi kilátások: a jövő hét közepéig marad az enyhe idő, legfeljebb néhány fokkal mérséklődik a nappali felmelegedés. A hétvégén nedvesebb léghullámok érik el térségünket, így növekszik a csapadékhajlam. 

Címkék: zivatar, február, fülledt, meleg, havas, köd, front, felmelegedés, zápor, , fagy, lehűlés, tél, eső, csapadék, kék hírek