Egy raktárban keletkezett tűz hétfő reggel a siófoki Petőfi sétányon. A város hivatásos tűzoltói négy vízsugárral fékezték meg a lángokat, az épület azonban füsttel telítődött.

Még teljes védőfelszerelésben járták körbe hétfőn reggel fél kilenckor a tíz helyiségből álló épületet a siófoki hivatásos tűzoltók. Egy órával korábban riasztották őket a plázson található épülethez, ahol akkor még nem tartózkodtak strandolók, csak a helyiség gondnoka. A férfi több porral oltóval megpróbálta megfékezni a tüzet, ám nem járt sikerrel.  


a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A mintegy kétszázötven négyzetméter alapterületű raktár ajtaját a tűzoltók felfeszítették, majd átvizsgálták a füsttel telítődött épületet. A tűz a szerszámtárolóban keletkezett, amely teljes terjedelmében égett. A tűzoltók két oldalról, négy vízsugárral rövid idő alatt elfojtották a lángokat, miközben az emeleti részen lévő bár védelmére is vízsugarat szereltek.  Gyors beavatkozásuknak köszönhetően a lángok nem terjedtek át a szórakozóhelyre. 

Címkék: sétány, láng, raktár, strand, tűz, Siófok, kék hírek