Szerdán hajnali 3 óra 30 perc körül az M7-es autópálya 127+200. kilométerszelvényében, Nagykanizsa irányába - eddig tisztázatlan körülmények között - egy tehergépkocsi járműszerelvénynek ütközött - tájékoztatott az SMRFK Sajtószolgálata.

A baleset következtében egy személy megsérült. A szemle és a műszaki mentés idejére 12 óra 35 percig félpályás útlezárás volt érvényben.

A balesetben egy kisteherautó is érintett volt, amely ráhajtott a törmelékekre - írják tudósításukban a somogyi katasztrófavédők. A siófoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd az autómentőkkel közösen, csaknem kilenc óra alatt tudták teljesen megszüntetni a forgalmi akadályt.

A három gépjárműben összesen négyen utaztak, az egyik sofőr súlyosan megsérült a balesetben.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: kék hírek, balatonszárszó, baleset