Az eljárás adatai alapján 2020 szeptembere és december 28-a között az akkor még ismeretlen tettesek betörtek több bábonymegyeri családi házba, ahonnan többek között szerszámgépeket, bútorokat, műszaki cikkeket, valamint az egyik ingatlan udvaráról gépjárművet tulajdonítottak el.

Az egyik férfi továbbá 2020. december 28-án hajnali 1 órakor az egyik ház lakóit karóval megfenyegette, és a bejárati ajtót, a kerítést és az ablakokat is megrongálta.

A tabi körzeti megbízottak és a siófoki nyomozók az adatgyűjtést követően beazonosították a feltételezett elkövetőket, akiket az egyenruhások rövid időn belül elfogtak és előállítottak a Siófoki Rendőrkapitányságra. A tolvajoknál tartott házkutatás alkalmával az ellopott tárgyak egy részét megtalálták.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A rendőrök a 28 éves bábonymegyeri lakost lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt, a 23 éves szintén helyi társát pedig lopás vétség kísérlet, lopás bűntett, jármű önkényes elvétele bűntett, magánlaksértés bűntett, valamint rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd utóbbit őrizetbe vették és 2020. október 29-én előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Címkék: Bábonymegyer, betör, letartóztat, tolvaj, lop, kék hírek