Csütörtök este közölte közösségi oldalán a Kutyatár Egyesület a szörnyű hírt, miszerint az állatvédők egyik kedvence, Rozi, erőszszakos halált halt. Mint, kifejtették, valaki az éjszaka leple alatt bement a telepre és szó szerint kivégezte a jószágot.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Aki járt már kint a telepen, vagy látta az egyesület kaposvári kitelepüléseit, az tudhatja, hogy Rozi különleges helyet foglalt el a kutyatárosok életében. Kecske létére rendkívül barátságos és hűséges jószág volt, aki nagyon jól megvolt az egyesület többszáz kutyája mellett.

Az eset egyértelműen megrázta a kutyatáros közösséget, de egyben meg is mozgatta az embereket. Többen is pénzt ajánlottak fel annak, aki segít kézre keríteni az eddig ismeretlen elkövetőt. Az egyesület közlése szerint jelenleg 300.000 forintot tudnak felajánalni, aki érdemi információval tud szolgálni. De ez az összeg a folyamatos felajánlásoknak köszönhetően egyre csak nő.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

A Dombóvári úti telephelyet az eset óta 24 órás őrszolgálattal védik, hogy ne fordulhasson elő hasonlóan megdöbbentő eset a jövőben.

Címkék: Kutyatár egyesület, rozi, kecske, felajánlás, gyilkosság, kék hírek