A Kaposvári Járási Ügyészség Barcsi Kirendeltsége súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a 40 éves barcsi férfival szemben, aki az élettársával megismerkedni szándékozó férfit bántalmazott az utcán.

A sértett hosszabb ideje meg szeretett volna ismerkedni a vádlott élettársával, ezért többször is elsétált a vádlott és párja lakóháza felé. A nőt zavarta a sértett magatartása, melyről beszámolt a vádlottnak is. A férfi és párja 2019 júliusában éppen a házuk előtt tartózkodtak, amikor a sértett ismét elsétált feléjük. A vádlott ettől indulatba jött és felelősségre vonta férfit az élettársával szemben tanúsított magatartása miatt. A vita azonban eldurvult, és a vádlott több alkalommal megütötte, illetve megrúgta a sértettet, aki ennek hatására a járdára esett, majd a vádlott a földön fekvő férfival szemben is folytatta a bántalmazást, akit több alkalommal testszerte ismételten megrúgott.

A verekedésnek végül a vádlott élettársa vetett véget. A sértettnek a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló súlyos, többek között a jobb alkarcsont és a bal felkarcsont törésével járó sérülései keletkeztek. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban felfüggesztett börtön fokozatú szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.

Címkék: kéztörés, féltékenység, barcs, kék hírek