Az eljárás adatai alapján 2020 szeptemberében és október elején az akkor még ismeretlen tettesek Kaposváron több üzletben hamis bankjeggyel fizettek. A Kaposvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, a kitartó felderítő tevékenységük eredményeként, azonosította a feltételezett elkövetőket, akiket a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztálya munkatársainak segítségével szerdán elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.

A rendőrök a pénzhamisítóknál tartott házkutatás alkalmával a cserépkályhába rejtve nagy mennyiségű hamisnak tűnő bankjegyet foglaltak le.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A nyomozók az 54 éves Z. Ildikót és a 37 éves B. Gábort pénzhamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A kaposvári férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Pénzhamisítókat fogtak el a rendőrök

A Kaposvári Rendőrkapitányság vizsgálói egy kaposvári férfi ellen pénzhamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást.

Címkék: pénzhamisítás, rendőrség, kék hírek, kaposvár