Árokba csúszott egy autó Kisberény külterületén hétfő délután. A kocsiban csak a sofőr utazott, aki súlyos sérüléseket szenvedett, beszorult a járműbe. A marcali hivatásos és az öreglaki önkéntes tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek.

Két autó karambolozott a 7-es főút siófoki szakaszán, a Tanácsház és a Vak Bottyán utca kereszteződésében kedd délelőtt. Az egyik gépjármű egy közlekedési lámpa oszlopának csapódott. A műszaki mentést a város hivatásos tűzoltói végezték. A kocsikban csak a sofőrök utaztak, akik könnyebben megsérültek a balesetben.

Parkoló autónak csapódott egy gépkocsi Bárdudvarnok településen szerda hajnalban. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A kadarkúti önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, majd az egyik autót a rendőrségi helyszínelés után drótkötél segítségével az úttestről levontatták.


Fotó: Marcali HTP, Kadarkút ÖTPFotó: Marcali HTP, Kadarkút ÖTPFotó: Marcali HTP, Kadarkút ÖTPFotó: Marcali HTP, Kadarkút ÖTPFotó: Marcali HTP, Kadarkút ÖTP
Fotó: Marcali HTP, Kadarkút ÖTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: somogy megye, tűzoltóság, baleset, karambol, kék hírek