A rendőrök szerda délután, Kaposvár külterületén érték tetten azt a 28 éves helyi lakost, aki éppen a 26 tőt számláló, saját termesztésű vadkender ültetvényét gondozta. A nyomozás adatai alapján a férfi nem csak egyéni használatra termesztette, de árulta is a kábítószert.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A feltételezett kábítószer-kereskedőnél tartott házkutatáson a nyomozók további kábítószergyanús anyagokat - ecstasy-t és marihuánát -, valamint a termesztéshez, fogyasztáshoz és kereskedéshez használatos eszközöket, tárgyakat foglaltak le.

N. Zoltánt kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd - őrizetbe vétele mellett - előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására. N. Zoltán vásárlóival, két további kábítószer-fogyasztóval szemben szabadlábon hagyásuk mellett folyik a büntetőeljárás.

Saját ültetvénye gondozása közben érték tetten

A rendőrök 2020. augusztus 26-án délután, Kaposvár külterületén érték tetten azt a 28 éves helyi lakost, aki éppen a 26 tőt számláló, saját termesztésű vadke...

 

Címkék: díler, ültetvény, kábítószer, drog, kék hírek