A Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya súlyos testi sértést okozó járművezetés ittas állapotban bűntett miatt indított eljárást. Az ügy adatai alapján hétfő délután Pogányszentpéter belterületén szenvedett nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést egy kerékpáros, akit a kellő oldaltávolság megtartása nélkül előzve sodort el egy tehergépjármű.

A nyergesvontató sofőrje az ütközést követően továbbhajtott. Az 56 éves kalocsai lakost a bejelentés alapján Zalakomár külterületén állították meg Zalakarosi Rendőrőrs körzeti megbízottjai. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a férfit mintavételt követően a Nagyatádi Rendőrkapitányságra állították elő.

40 tonnát, ittasan

A Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya súlyos testi sértést okozó járművezetés ittas állapotban bűntett miatt indított eljárást. Az ügy ...

Az egyenruhások M. Lászlót súlyos testi sértést okozó ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd - őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti! A közlekedési szabályok betartásával, kellő odafigyeléssel, türelemmel, toleranciával és egymás iránti felelősséggel megelőzhetők a tragédiák.

Címkék: pogánszentpéter, kamion, kerékpár, kék hírek