A 7-es számú főúton Sávoly térségében, Szulok, Balatonújlak és Szentbalázs külterületén útra dőlt fák eltávolításához riasztották a tűzoltókat. Az egységek láncfűrésszel valamennyi helyszínen rövid idő alatt megszüntették a forgalmi akadályt.

Kaposváron a Búzavirág utcában három fát kellett ledarabolni a tűzoltóknak, mert veszélyt jelentettek az arra közlekedőkre, de a Klapka utcában is eltávolítottak egy járda fölé lógó, letörött faágat. A Baross Gábor utcában pedig lakóházat veszélyeztetett egy meghasadt akác. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói magasból mentő és láncfűrész segítségével darabolták le a fát.

Somogyváron a Vasút utcában és Balatonfenyvesen a Dr. Heim Pál utcában elektromos vezetékre dőlt fát távolítottak el a tűzoltók az áramszolgáltató szakembereinek a közreműködésével.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: kivág, vihar, szél, kék hírek