Péntek reggel, Kaposváron a Szántó utcában parkoló személygépjárműre szakadt egy körülbelül hat méteres faág és forgalmi akadályt képezett. A kaposvári hivatásos tűzoltók a fát ledarabolták és megszüntették a forgalmi akadályt. A munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útzár volt érvényben.

Szombaton szintén a város hivatásos tűzoltóinak kellett beavatkozniuk Kaposváron, a Füredi utcában, mivel egy útmenti fáról vastag faág szakadt egy villanyvezetékre, balesetveszélyes helyzetet idézve elő. A tűzoltó egység létra segítségével, motoros láncfűrésszel a fát eltávolította.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Karádon két négyzetméteren felhalmozott hulladék égett szombat este. A balatonboglári önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók a tüzet rövid idő alatt eloltották.

Vasárnap délelőtt Tabon, a Kossuth Lajos utcában egy fa ága letörött és egy autóra esett. A helyi önkormányzati tűzoltók motorfűrésszel eltávolították a faágat.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A kadarkúti önkormányzati tűzoltók Nagypusztán, a bányai elágazónál avatkoztak be, ahol egy csaknem öt méteres fa gyökerestül megdőlt a vasárnap esti órákban. A közúti forgalmat veszélyeztető fát az egység motoros láncfűrésszel eltávolította.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: bevetés, hétvége, katasztrófavédelem, kék hírek