2020. április 6-án reggel: a körzeti megbízottak Siófokon igazoltattak egy 49 éves helyi lakost. Megállapították, hogy ellene a Székesfehérvári Járásbíróság lopás miatt rendelt el körözést. A rendőrök a B. Zoltánt elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, majd a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára vitték.

2020. április 6-án 2 óra 50 perc: a nagybajomi körzeti megbízottak Kiskorpád és Gige között vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő járművezetőt, akinél az alkoholszonda pozitív eredményt jelzett. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel sem rendelkezik, ezért elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra.

2020. április 6-án 14 óra 30 perc: a balatonkeresztúri körzeti megbízottak igazoltattak egy járművezetőt, akinél az alkoholszonda szintén pozitív értéket mutatott, valamint a megállapították, hogy ez a férfi sem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért őt a Marcali Rendőrkapitányságra állították elő.

Az egyenruhások a 41 éves kaposfői és a 30 éves somogyszentpáli lakossal szemben az engedély nélkül vezetés miatt szabálysértési eljárást, az ittas járművezetés miatt pedig büntetőeljárást indítottak.

Címkék: elfog, körözött, ittas, sofőr, tolvaj, Somogy, kék hírek