A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy közúti közlekedési baleset szemtanúinak felkutatásában kéri a lakosság segítségét.

A rendelkezésre álló adatok alapján április 2-án 16 óra körül, egy 30 éves férfi személygépkocsival közlekedett Kaposváron a Kanizsai utcában, amikor későn észlelte az előtte forgalmi okból, a gyalogátkelőhely előtt lassító, ismeretlen személy által vezetett személygépjárművet. Az ütközés elkerülése végett a jármű kikerülésébe kezdett, melynek során az időközben az úttestre lépő gyalogost a gyalogátkelőhelyen elütötte.

A rendőrség elsősorban annak a gépjármű sofőrjének a jelentkezését várja, aki a gyalogos átengedése céljából szabályosan megállt, továbbá várja mindazok jelentkezését is, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

null

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: tesco, gyalogos, felhívás, rendőrség, kék hírek