Ismét eredményesen teljesítette az Igali Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület az önálló beavatkozáshoz szükséges gyakorlatot múlt hét pénteken.

A Kaposvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség irányításával levezényelt szituációs gyakorlat szerint egy vendégház épületében keletkezett tűz, ahol kettő ember bent rekedt.

A riasztást követően a beavatkozók a feladatot gyorsan és szakszerűen végezték el. Áramtalanították az épületet, elzárták a gázvezetéket, majd légzőkészüléket használva védősugár fedezetével megkezdték az életmentést és az oltást. A megtalált két sérültet kimentették és eloltották a tüzet.

Wéber Antal tűzoltó dandártábornok, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója a minősítő oklevél átadásakor kiemelte, hogy az önkéntesek összeszokottan és szakszerűen hajtották végre a feladatokat. Újabb egy év, amikor az egyesület tűzoltói önállóan is beavatkozhatnak Igalban és a környező településeken bekövetkező káreseményeknél.


Fotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKI
Fotó: Somogy MKI
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

ű

Címkék: igal, vendégház, gyakorlat, videó, kék hírek