A Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárást folytat közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Ismeretlen személy 2019. december 7-én 23 óra és december 8-án 11 óra között Segesden, a Dózsa György utca 1. és 15. szám közötti útszakaszon eltávolított a helyéről egy sebességkorlátozó, egy tömegkorlátozó, egy "elsőbbségadás kötelező" valamint egy "egyenetlen úttest" jelzésű közúti közlekedés irányítására szolgáló jelzőtáblát, majd azokat a közeli füves részen letette. A tettes ezt követően ismeretlen helyre távozott.

képünk illusztráció
képünk illusztráció

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni. 

Jelentkezni lehet személyesen a Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Nagyatád, Zrínyi utca 7. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: közlekedési, tábla, szemtanú, kék hírek