A siófoki körzeti megbízottak január 31-re virradó éjjel egy Ságvár és Som között közlekedő személyautót ellenőriztek. A jármű egyik utasáról kiderült, hogy a Siófoki Rendőrkapitányság körözi szabálysértési elzárás végrehajtása miatt. A rendőrök a 23 éves értényi férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára vitték.

A somogyi rendőrök ugyan ezen a napon kora délután ellenőriztek egy kisbajomi lakost, akiről megállapították, hogy a Kaposvári Törvényszék Büntetés-Végrehajtási Csoportja kábítószer birtoklása miatt elfogató parancsot adott ki. A 41 éves férfit a rendőrök elfogták és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahonnan a Somogy Megyei Büntetés-Végrehajtási Intézetbe vitték.

Nem sokkal később pedig a balatonkeresztúri körzeti megbízottak ellenőriztek egy helyi lakost Somogyszentpálon. Megállapították, hogy a 39 éves férfi körözését a Kaposvári Törvényszék Büntetés-Végrehajtási Csoportja zaklatás miatt rendelte el. Az egyenruhások a férfit elfogták és előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahonnan a Somogy Megyei Büntetés-Végrehajtási Intézetbe vitték.
 
 

Címkék: kábszer, nagybajom, körözés, elfogás, somogy, siófok, kék hírek