A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. január 30-án 7 óra 33 perckor Kaposvár külterületén, a Pécsi utcában egy személygépkocsi vezetője elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, letért az útról és egy fának ütközött. A baleset következtében ketten megsérültek, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.


A helyszíni szemle és a műszaki mentés miatt útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat visszafordították Sántos, illetve Kaposvár irányába.A helyszíni szemle és a műszaki mentés miatt útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat visszafordították Sántos, illetve Kaposvár irányába.A helyszíni szemle és a műszaki mentés miatt útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat visszafordították Sántos, illetve Kaposvár irányába.A helyszíni szemle és a műszaki mentés miatt útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat visszafordították Sántos, illetve Kaposvár irányába.A helyszíni szemle és a műszaki mentés miatt útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat visszafordították Sántos, illetve Kaposvár irányába.A helyszíni szemle és a műszaki mentés miatt útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat visszafordították Sántos, illetve Kaposvár irányába.
A helyszíni szemle és a műszaki mentés miatt útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat visszafordították Sántos, illetve Kaposvár irányába.
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: forgalomkorlátozás, Sántos, Pécsi utca, baleset, Kaposvár, kék hírek