Pénteken reggel a jutai temetőnél összeütközött két személygépkocsi. Az egyik gépjármű félrehúzódott, a másik forgalmi akadályt képezett. A kiérkező kaposvári hivatásos tűzoltók mindkét járművet áramtalanították, és közreműködtek a műszaki mentésben.

Lecsúszott az útról, árokba hajtott és felborult egy személyautó Barcson, a Darányi utcában pénteken délelőtt. A jármű a tetején állt meg. Műszaki mentés céljából a helyi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. Az egység a kerekeire állította és áramtalanította a gépkocsit.

Felborult egy személyautó Sántos közelében, a Kaposvár felé vezető úton, pénteken délután. A tetején állt meg a jármű, amelyben csak a sofőr utazott, ő saját erejéből ki tudott szállni. A kiérkező kaposvári hivatásos tűzoltók kerekeire állították és áramtalanították a gépkocsit.

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Kaposváron, a Berzsenyi utcában, pénteken éjszaka. Az oszlop megsérült a becsapódás következtében. A balesetnél a megyeszékhely hivatásos tűzoltói végezték a műszaki mentést. Az útszakasz az érintett forgalmi irányban teljes szélességében lezárásra került a beavatkozás idejére.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Telekiben, a Rózsadomb utcában egy kétszintes, tégla falazatú apartmanház homlokzatán kigyulladt az elektromos mérőóra szekrény pénteken késő éjszaka. A lángokat a szomszéd a siófoki hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta. A tűztől a homlokzati hőszigetelés kiolvadt néhány négyzetméteren, a villanyóra szekrény pedig teljesen kiégett. Az épület áramtalanítását követően a felhevült homlokzatot és a klímaberendezést az egység egy vízsugárral visszahűtötte, ezután a sérült szigetelőanyagot eltávolította, a károsodott épületrészt pedig átvizsgálta hőkamerával.

Szombaton délután a nagyatádi ipari park egy beépítetlen területén száraz fű és avar égett mintegy 200 négyzetméteren. A riasztott nagyatádi hivatásos tűzoltók egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Vasárnap este két személygépkocsi ütközött Csurgó közelében, az Iharosi úton. Az ütközés következtében az egyik jármű az árokba csapódott és ott a kerekein állt meg, a másik elhagyta a helyszínt. A csurgói önkormányzati tűzoltók áramtalanították a sérült gépkocsit és elvégezték a műszaki mentést.

Címkék: riasztás, tűzoltó, hétvége, közlekedés, baleset, kék hírek