A marcali körzeti megbízottak szilveszterkor Somogyszilen igazoltattak egy 29 éves gépkocsivezetőt, aki nem rendelkezett jogosítvánnyal, továbbá a Kaposvári Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől.

A rendőrök a férfit előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd 2020. január 1-jén szabálysértési őrizetbe vették.

A kaposvári körzeti megbízottak szintén december 31-én a város belterületén igazoltattak egy 28 éves gépkocsivezetőt, akinél az alkoholszonda pozitív eredményt jelzett. Megállapították, hogy a dombóvári férfi nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mivel a Dombóvári Rendőrkapitányság korábban már eltiltotta a járművezetéstől.

Z. Richárdot előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol 2020. január 1-jén - szabálysértési őrizetbe vétele mellett - járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indítottak ellene eljárást.

Címkék: ittas vezetés, szilveszter, rendőrség, kék hírek