Vádemelést javasolnak az ellen a bolhói fiatal ellen, aki augusztus 12-én délelőtt a kaposvári vasútállomáson egy jegykiadó pénztárosra, majd az esti órákban Toponáron három férfire támadt rá, utóbbiak közül egyikük készpénzét is elvette. A bejelentést követően a rendőrök a helyszín közelében elfogták a 17 éves feltételezett elkövetőt, akit a nyomozók őrizetbe vettek és rablás, garázdaság és könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A mindvégig letartóztatásban lévő gyanúsítottal szemben az eljárás során olyan újabb bűncselekmények – köztük további könnyű testi sértés, személyi szabadság megsértése, és zsarolás – megalapozott gyanúja is felmerült, melyeket a fiatalkorú augusztus 12-ét megelőzően követett el.

A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek - olvasható a Police.hu-n.

Címkék: őrjöngés, Bolhó, ámokfutó, vádemelés, kék hírek