A Kaposvári Nagypiacon történő forgatásunkkor komoly rendőri jelenlétre lettünk figyelmesek. Amikor kiértünk a régi csarnokból épp egy 30 év körüli férfit vittek el a rendőrök bilincsbe verve. A szemtanúk szerint azért hívták ki rendőröket mert a férfi a családjával veszekedett és késsel hadonászott.

piac előállítás

Fotók: Fülöp Zsolt
Fotók: Fülöp Zsolt

Orbán Zoltán a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője megerősítette, hogy a férfit garázdaság miatt állították elő, a nyomozás és kihallgatás jelenleg is folyamatban van.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi közleményt adta ki vasárnap az esettel kapcsolatban:

"Az eljárás adatai szerint O. János 2019. november 16-án Kaposváron, a Baross Gábor utcában összeveszett a barátnőjével, akit szidalmazott, majd arcon köpött. A történtek láttán egy szemtanú a nő segítségére sietett, azonban feldühödött férfi őt is fenyegetni kezdte. Elővett egy tapétavágó kést és azzal hadonászott felé, amely a környéken tartózkodókban megbotránkoztatást és riadalmat keltett. A rendőrök a 47 éves férfit a helyszínen elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki."

Címkék: előállítás, Nagypiac, kés, Kaposvár, kék hírek