Hivatásos tűzoltókat toboroznak a somogyi katasztrófavédők. A kaposvári, a barcsi és a siófoki hivatásos tűzoltóság állományába várják a szolgálat iránt elkötelezetteket.

A felvételi eljárás keretében először egy fizikai felmérőn kell helytállniuk a leendő tűzoltóknak, de a jeletkezéshez szükség van önéletrajzra, illetve a személyes okmányaikra is. 

A hivatásos állományba vétel feltétele 18. életév betöltése, büntetlen és kifogástalan életvitel, cselekvőképesség, magyar állampolgárság, legalább középfokú állami iskolai végzettség (érettségi), alkalmassági vizsgálatokon való megfelelés.

Jelentkezz tűzoltónak!

Bátorság, hogy bemenj oda, ahonnan más menekül. Erő, hogy segíts a gyengén. Egy csapat, hogy tartozz valahová. Egy hivatás, ami több egy átlagos...

A jelentkezőket várják november 11-én (hétfőn) 9:00 órakor a Kaposvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon (Kaposvár, Somssich Pál utca 7.) és a Siófoki Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon (Siófok, Somlay Artúr utca 3.), illetve november 12-én (kedden) 9:00 órakor a Barcsi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon (Barcs, Béke utca 81.).

További részletek a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Címkék: hivatásos, jelentkezés, toborzás, Barcs, Siófok, tűzoltó, Kaposvár, kék hírek