Szombaton délután Szenna külterületén, a Bárdi utcában, kapott lángra az aljnövényzet és az avar. Az erős szél miatt a tűz gyorsan továbbterjedt, mintegy 300 négyzetméteres területet érintettek a lángok. A kiérkező kaposvári hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Tarany külterületén, a Zrínyi Miklós utcában körülbelül öthektáros területen égett a száraz vegetáció szombaton délután. A tűz egy közeli kukoricást is veszélyeztetett. A nagyatádi hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Szulokban, a Fő utca és a kálmáncsai út kereszteződésében egy veszélyes anyagot szállító nyerges vontató csúszott árokba szombaton éjszaka. A vontatmány jobb oldali kerekei az árok rézsűjébe süllyedtek. A barcsi hivatásos tűzoltók a felderítés során megállapították, hogy a tartály nem sérült meg, majd áramtalanították a járművet. Ezt követően a KÖTÉL Egyesület közreműködésével kivontatták a szerelvényt az árokból.

Vasárnap délután Igalban, az Ady Endre utca és a Szent István utca kereszteződésénél két személyautó ütközött össze. A kaposvári hivatásos és az igali önkéntes tűzoltók áramtalanították a gépjárműveket és közreműködtek a műszaki mentésben.

Kapoly és Bálványos között mintegy 300 négyzetméteres területen egy akácos aljnövényzete kapott lángra vasárnap délután. A tabi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kézi szerszámokkal oltották el a tüzet.

Balatonlellén a Takács Sándor utcában két személygépkocsi szenvedett ráfutásos balesetet vasárnap délután. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók végezték a műszaki mentést.

Címkék: riasztás, tűz, baleset, kék hírek