2019. október 4-én 22 óra 6 perckor: a rendőrök Lengyeltóti belterületén ellenőriztek egy 43 éves helyi gépkocsivezetőt, akiről megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett, mivel korábban jogerősen eltiltották a járművezetéstől.

Az egyenruhások a férfit előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

2019. október 5-én 9 órakor: a böhönyei körzeti megbízottak egy férfit ellenőriztek Kelevízen. Megállapították, hogy a 22 éves helyi lakost bírság meg nem fizetése miatt körözték.

Az intézkedés alá vont személyt a rendőrök elfogták és előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették.

2019. október 5-én 17 óra 35 perckor: a zsaruk Barcs belterületén igazoltattak egy segédmotoros kerékpárral közeledő férfit, akinél az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. Megállapították, hogy a sofőrt a Barcsi Járásbíróság a vezetésétől korábban eltiltotta.

Az egyenruhások a 32 éves helyi lakost előállították a Barcsi Rendőrkapitányságra, ahol az ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak, az engedély nélkül vezetés miatt pedig meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Címkék: őrizet, köröz, jogosítvány, sofőr, kék hírek