Szombaton három sofőrt állítottak elő a Somogy megyei rendőrök, mivel egyikük se rendelkezett jogosítvánnyal, mégis volán mögé ültek.

Elsőként a segesdi körzeti megbízottak a reggeli órákban Beleg belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közeledő sofőrt, akiről megállapították, hogy a Kaposvári Törvényszék „B” jármű-kategória vezetésétől korábban már eltiltotta. A rendőrök a 31 éves férfit előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra.

Délelőtt a taszári rendőrök Hajmás belterületén igazoltattak egy 60 éves helyi sofőrt és megállapították, hogy nem volt vezetői engedélye, mivel kétszeresen is eltiltották a járművezetéstől. Az egyenruhások a Kaposvári Rendőrkapitányságra állították elő a férfit.

Kora délután a tabi körzeti megbízottak Bábonymegyerben ellenőriztek egy helybéli gépkocsivezetőt, aki egy hatósági jelzések, érvényes forgalmi engedély és kötelező felelősségbiztosítás nélküli személyautóval közlekedett. A rendőrök megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel sem rendelkezett, mivel a Siófoki Járásbíróság jogerősen eltiltotta a járművezetéstől. A körzeti megbízottak a 23 éves férfit előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra. A három sofőr meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették őket a rendőrök.

Címkék: eltiltott, sofőr, jogosítvány, ellenőrzés, rendőrség, kék hírek