Pénteken kora délután, Kaposváron a Béla Király utcai vasúti átkelőhelyen egy tehergépjármű leszakította az elektromos felsővezetékeket. A kiérkező kaposvári hivatásos tűzoltók közreműködtek a helyszín biztosításában és a műszaki mentésben.

A 68-as számú főúton, Marcali és Kéthely között két személyautó ütközött pénteken este. Az egyik jármű az ütközés következtében az út menti árokba hajtott majd onnét visszacsapódva, az úton átsodródva a szemben lévő árokban állt meg, sofőrje a roncsba szorult. A marcali hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a mentőszolgálat munkatársaival együttműködve kiemelték a beszorult gépjárművezetőt.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Kéthelyen, a Balaton utcában egy személyautó és egy kamion ütközött szombaton délelőtt. Az ütközés következtében az utánfutót vontató személygépjármű az árokba csapódott. A marcali hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították és közreműködtek a műszaki mentésben.

Rinyaújnépen egy családi ház melléképülete égett ki szombaton este. A lakók a tüzet a barcsi hivatásos tűzoltó egység kiérkezése előtt eloltották. A tűzoltók az épületet leválasztották a közművekről, majd hőkamerával átvizsgálták, és a még izzó, parázsló gócokat egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották.

Vasárnap hajnalban letért az útról és árokba hajtott egy személyautó Balatonszéplakon, a 7-es számú főút belterületi szakaszán. Csak a gépjárművezető utazott az autóban, ő a saját erejéből ki tudott szállni belőle. Műszaki mentés céljából a siófoki hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez. Az egységek áramtalanították a járművet.

Hetesen, a Sétáló utcában egy lakóingatlan udvarán álló személygépkocsi motortere lángra kapott vasárnap kora délután. A tűz az autó utasterére is átterjedt, a lakóházra azonban nem jelentett közvetlen veszélyt. A helyszínre riasztott kaposvári hivatásos tűzoltók egy vízsugárral rövid idő alatt megfékezték a lángokat.

Címkék: leszakadt felsővezeték, láng, riasztás, hétvége, Somogy, baleset, kék hírek