Összedőlt egy lakóház udvarában található 30 négyzetméter alapterületű melléképület csütörtökön hajnalban Kaposváron, a Benedek Elek utcában.

A főépülettől elkülönülő téglafalazatú építmény műhelyként funkcionált. Az ingatlan felett elhelyezkedő szomszédos telken lévő kerti vízcsap táplálóvezetéke a föld alatt eltörött, és napok óta áztatta a talajt. A felázott talajréteg csúszott rá a melléképületre, áttörve annak oldalfalait. A felső telek tulajdonosa a vizet elzárta a kaposvári hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt.

A tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták az épületet, a felderítés során gázpalackot, veszélyes anyagot nem találtak. Az összedőlt műhely zárt udvarban található, ezért a járókelőkre nem jelent veszélyt.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: összedől, csap, talaj, víz, kék hírek