Letért az úttestről és árokba hajtott egy személyautó a 67-es főúton, Gamás térségében pénteken délután. Műszaki mentés céljából a kaposvári hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez és áramtalanították a járművet.

Összeütközött két személyautó szombaton délután Osztopán és Somogyvár között a pamuki lehajtó közelében. A balesethez a marcali hivatásos és a somogyvári önkéntes tűzoltókat riasztották. A kiérkező tűzoltók áramtalanították a járműveket.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Fonyódon a Derkovits utcában egy kétszintes faszerkezetű épület alsó szintjén, a konyhában keletkezett tűz szombaton kora este. Az esethez a marcali hivatásos és a fonyódi önkéntes tűzoltók érkeztek, a helyszínen már csak füstölést tapasztaltak. Az egységek hőkamerával átvizsgálták az épületet, ennek során izzó gócokat fedeztek fel a konyhában, amelyeket a födém és a faszerkezet megbontása után puttonyfecskendővel eloltottak.

A taszári reptérnél vasárnap délelőtt aratás közben kapott lángra a tarló. A kombájnt a gépkezelő biztonságos helyre vitte. A kaposvári hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet.

Vasárnap este kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy szalmabálát szállító pótkocsis traktor Bonnyapuszta külterületén.

Címkék: riasztás, baleset, tűz, kék hírek