Az M7-es autópályán Balatonvilágosnál szombat délelőtt 10 óra körül anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. A balesettel érintett útszakaszon a forgalom rövid ideig a külső sávon haladt, amely következtében az autópálya 71-es számú főútvonal lehajtója előtti szakaszán torlódás alakult ki, a járművek lépésben haladnak - olvasható a rendőrség honlapján.

Koradélután újabb baleset történt, ami miatt további jelentős torlódásra kell készülni az M7-es autópályán, a Balaton felé - írja az MTI a rendőrség közleménye alapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint szombaton kora délután két autó ütközött össze az M7-es autópálya 26-os kilométerszelvényében, a fővárosból kifelé vezető oldalon. A balesetben az elsődleges információk alapján senki sem sérült meg. A balesetben érintett járművek a belső forgalmi sávban állnak, ezért a járművezetőknek a Balaton felé jelentős torlódásra kell számítani - közölték.

A rendőrség kéri, hogy a balesetmentes közlekedés érdekében az autósok tartsanak nagyobb követési távolságot, körültekintően, óvatosan és figyelmesen vezessék járműveiket!

Címkék: Balatonvilágos, torlódás, baleset, kék hírek