A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két gyöngyösi, egy atkári és egy mezőszentgyörgyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

Az eljárás adatai alapján 2019. június 22-én egy internetes oldalon a 21 éves N. Dánielné szexuális szolgáltatás nyújtóként tüntette fel magát. A hirdetésre jelentkezett egy német férfi, akit még aznap este egy siófoki apartmanba invitált. Miközben a sértett zuhanyzott, a nő társai, Cs. Ádám, H. Ádám és K. Anett több száz eurót tulajdonítottak el a férfi ruházatából. A siófoki rendőrök a feljelentést követően a két férfit és a két nőt június 23-án elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították, hogy Cs. Ádám és H. Ádám korábban több bűncselekményt is elkövetett közösen. A férfiak 2019. június 20-án betörtek egy siófoki panzióba, ahonnan táblagépet és mobiltelefont loptak el, június 22-én pedig egy szálloda előtti parkolóban törtek fel egy autót, amelyből közel félmillió forint értékben tulajdonítottak el laptopot és készpénzt.

Az eljárás további szakaszában a 21 éves és a 33 éves nő szabadlábon védekezhet, míg a 44 éves és 25 éves férfiakat bűnügyi őrizetbe vették és 2019. június 24-én előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Címkék: szex, Balaton, lop, tolvaj, kék hírek