Munkagép vágott át egy gázvezetéket pénteken Kaposváron, a Rege utcában. A tűzoltók egy lakóházból öt embert biztonságos helyre kísértek és a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig ideiglenesen elszorították a gázvezetéket. Hasonló eset történt Marcaliban, a Honvéd utcában is, Ecsenyben pedig kaszálás közben vágott át gázvezetéket egy munkagép.

Háztartási hulladék égett Kaposváron a Csillag utcában pénteken. A tüzet a megyeszékhely hivatásos tűzoltói oltották el. Teljes terjedelmében égett egy személyautó vasárnap délután Újvárfalván. A lángok átterjedtek egy épület tetőszerkezetére is, amelyet a kaposvári hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltottak el. A ház olyan mértékben károsodott a tűzeset során, hogy lakhatatlanná vált.

A szeles, csapadékos időjárás következtében 6 alkalommal riasztották kidőlt fák eltávolításához a Somogy megyei tűzoltókat a hétvégén.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: munkagép, szivárgás, gázvezeték, tűzoltó, vihar, kék hírek