Pénteken délután Somogyegresre kellett avartűzhöz vonulniuk a tabi önkormányzati tűzoltóknak.

Szintén pénteken három személygépkocsi ütközött össze Siófokon az Indóház és a Mártírok útja kereszteződésében. A műszaki mentést a siófoki hivatásos tűzoltók végezték.

Kigyulladt egy olajsütő Zamárdiban egy kemping konyhájában. A siófoki hivatásos tűzoltók porral oltó készülékkel fékezték meg a lángokat, majd átszellőztették a füsttel telítődött épületet.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Kaposváron a MÁV teherpályaudvar környékén kellett szombaton beavatkozniuk a város hivatásos tűzoltóinak, a helyszínen szemét és a száraz aljnövényzet égett.

Kigyulladt a mobilklíma egy négylakásos társasház egyik lakásában vasárnap reggel a balatonföldvári Ady Endre utcában. A siófoki hivatásos tűzoltók két vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. Az egységek átvizsgálták az épület összes lakását.

Két autó karambolozott vasárnap délelőtt Siófokon, az M7-es autópálya Vak Bottyán utcai lehajtójánál. A műszaki mentési munkálatokat a siófoki hivatásos tűzoltók végezték, együttműködve a társhatóságokkal.

Két gépkocsi ütközött össze Kaposváron, a Mező utca és a Dombóvári út kereszteződésében vasárnap este. A balesetben egy távolsági autóbusz is érintett volt. A műszaki mentést a város hivatásos tűzoltói végezték.

Címkék: riasztás, baleset, tűz, kék hírek