Oldalára borult egy gyümölcsöt szállító kamion, fülkéje pedig kigyulladt az M7-es autópálya 177-es kilométerszelvényénél, Szegerdő térségében, a főváros felé vezető irányban írták a somogyi katasztrófavédők.

Marcaliból érkeztek hivatásos tűzoltók a helyszínre, de a keszthelyi hivatásos és a szőkedencsi önkéntes tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a területre tart. Az egységek két habsugárral és egy vízsugárral kezdték oltani a tüzet, amely a rakományra is átterjedt.

Az eset miatt mindkét irányban lezárták az autópályát a forgalom elől.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Az esetről a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata az alábbi tájékoztatást adta:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. június 17-én 7 óra 20 perckor az M7-es autópálya 177. kilométerszelvényében Budapest irányába  - eddig tisztázatlan körülmények között - egy tehergépkocsi a belső szalagkorlátnak ütközött és felborult, a sofőr megsérült.

A balesettel érintett útszakaszt a rendőrök lezárták, a forgalmat Sávolynál a 182+400. kilométerszelvénynél a 7-es számú főútvonalra terelik. Az autópályára visszatérni Holládnál, a 174+800. kilométerszelvényben lehetséges.

Címkék: kigyullad, M7-es, kamion, baleset, kék hírek