A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2018 júliusában eljárást indított ismeretlen tettes ellen, aki a gyanú szerint új pszichoaktív anyag kereskedelmével foglalkozott.

A nyomozás során beszerzett információk alapján a rendőrök látókörébe került öt kaposvári lakost a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai segítségével kedd hajnalban otthonaikban fogták el.

A 20 éves, 21 éves, 24 éves és a 28 éves férfit előállításukat követően a kaposvári nyomozók kábítószer birtoklása vétség, egy 30 éves férfit – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Az őrizetbe vett K. Krisztián letartóztatását a Kaposvári Járásbíróság 2019. február 28-án rendelte el.

Kábítószer-kereskedő elfogás

A kaposvári nyomozók őrizetbe vették a kábítószer-kereskedőt. Egy 30 éves kaposvári férfit - őrizetbe vétele mellett - kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Az őrizetbe vett K. Krisztián letartóztatását a Kaposvári Járásbíróság 2019. február 28-án elrendelte.

Címkék: drogdíler, drog, kék hírek, kaposvár