A Kaposvári Rendőrkapitányság 14010/43/2019. bűnügyi számon személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy 40 éves férfi ellen indított eljárást.

Az ügy adatai szerint egy nő feljelentést tett arról, hogy 2019. január 8-án a reggeli órákban egy kaposvári bevásárlóközpont parkolójában a gépkocsijába pakolt, amikor egy ismeretlen férfi a háta mögé lépett, a vállánál fogva maga felé fordította és egy kést tartott felé. A sértett az elkövető és az autó ajtaja közé szorult, ezért ijedtségében meglökte az elkövetőt és kiabálni kezdett, így ki tudott szabadulni. A nyomozók az adatgyűjtésnek köszönhetően azonosították és január 19-én elfogták a feltételezett tettest, akit - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgattak ki és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A sértett elmondása szerint a parkolóban az esetet követően 4-5 ismeretlen férfitől kért segítséget.

A rendőrük kérik mindazok jelentkezését, akiktől a hölgy az esetet követően segítséget kért, illetve akik látták az eseményt, és azzal kapcsolatban információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán a Kaposvár, Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: támadás, szemtanú, kés, kék hírek