Három autó és egy kamion szenvedett balesetet szombat délelőtt Kaposfő és Bárdudvarnok között a körforgalom közelében. Mint a helyszínen megtudtuk, egy autó az árokba csúszott, melynek műszaki mentése közben egy kamion érkezett a helyszínre, ami nem tudott időben megállni és nekiütközött egy másik, álló gépjárműnek. Ezt az ütközést szerette volna elkerülni egy harmadik autó sofőrje, aki inkább árokba vezette járművét.


Tömeges baleset Kaposfő és Bárdudvarnok közöttTömeges baleset Kaposfő és Bárdudvarnok közöttTömeges baleset Kaposfő és Bárdudvarnok közöttTömeges baleset Kaposfő és Bárdudvarnok közöttTömeges baleset Kaposfő és Bárdudvarnok közöttTömeges baleset Kaposfő és Bárdudvarnok között
Tömeges baleset Kaposfő és Bárdudvarnok között
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Az egyik autóban épp egy vajúdó kismama ült, aki férjével a kórház felé tartott. Őt a mentők kórházba szállították, de csak könnyebb sérülést szenvedett, állapota stabil.

A balesethez a kaposvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket és elvégezték a műszaki mentést. A forgalmat a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt rendőrök irányították. 

Címkék: Kaposfő, Bárdudvarnok, Baleset, kamion, autó, kék hírek