Kiégett egy személyautó hétfő hajnalban Mátyásdombon a Damjanich utcában. A tűz oltását a tulajdonosok megkezdték, majd a siófoki hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a gépkocsit.

Árokba csúszott egy kisteherautó hétfő reggel a 67-es főúton Felsőmocsolád közelében. A járműben négyen utaztak, közülük ketten megsérültek a balesetben, őket a mentők kórházba vitték. A gépkocsi műszaki mentését a kaposvári hivatásos tűzoltók végezték.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Lullán, a Petőfi Sándor utcában. Az autóban hárman utaztak, valamennyien megsérültek a balesetben, egyiküket a műszaki mentést végző tabi önkormányzati tűzoltók emelték ki a roncsból. A mentők a sérülteket kórházba vitték.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: kiég, sérül, villanyoszlop, lángol, árok, baleset, kék hírek