2018. november 20-án 15 óra körül: a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály járőrei Mezőcsokonyán ellenőriztek egy vásárosfalui lakost. A 22 éves férfiről megállapították, hogy ellene a Győri Törvényszék elfogató parancsot adott ki kábítószer birtoklás vétségének elkövetése miatt. A rendőrök B. Dánielt elfogták és előállították a főkapitányságra, majd a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

2018. november 20-án délután: a járőrök Siófokon igazoltattak egy kazincbarcikai lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a Kazincbarcikai Járásbíróság a 42 éves nő körözését rendelte el zaklatás elkövetése miatt, ezért a helyszínen elfogták és a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.

2018. november 20-án 17 óra körül: az egyenruhások ugyancsak Siófokon igazoltattak egy helyi lakost. A 32 éves férfi ellen a Siófoki Járási Hivatal elfogató parancsot adott ki bírság meg nem fizetése miatt, ezért a Siófoki Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették, majd a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.

Címkék: őrizet, bilincs, elfog, köröz, kék hírek