A körzeti megbízottak 2018. november 17-én 21 óra 58 perckor Kaposváron, a Vásártéri úton igazoltattak egy 16 éves helyi gépkocsivezetőt. Megállapították, hogy a fiú nem rendelkezett vezetői engedéllyel, továbbá a Kaposvári Rendőrkapitányság korábban már többször is eltiltotta a járművezetéstől, ezért előállították a rendőrkapitányságra, majd november 18-án szabálysértési őrizetbe vették. A rendőrök a sofőr ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt indítottak eljárást.

A fonyódi járőrök vasárnap 0 óra 34 perckor Balatonfenyvesen intettek le egy 40 éves karádi lakost, aki egy személyautóval közlekedett. kiderült, hogy nincs jogsija, mivel korábban már eltiltottáka  vezetéstől. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Szintén vasárnap Kaposváron délelőtt ellenőriztek egy 49 éves görgetegi autóst, aki ugyancsak úgy vezetett, hogy korábban elvették a jogosítványát. A rendőrök őt is  szabálysértési őrizetbe vették.

Címkék: jogosítvány, sofőr, ellenőrzés, kék hírek