Tűz ütött ki egy társasházi lakásban Kaposváron, a Csokonai Vitéz Mihály utcában vasárnap hajnalban - írja honlapján a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.


Képek közvetlenül az oltás utánról (Kaposvári HTP)Képek közvetlenül az oltás utánról (Kaposvári HTP)Képek közvetlenül az oltás utánról (Kaposvári HTP)Képek közvetlenül az oltás utánról (Kaposvári HTP)
Képek közvetlenül az oltás utánról (Kaposvári HTP)
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Az égő lakás erkélyéről a város hivatásos tűzoltói egy embert lemenekítettek, azonban az ingatlanban tartózkodó két másik személyen már nem lehetett segíteni, a helyszínen életüket vesztették.


Lakástűz gyilkolt KaposváronLakástűz gyilkolt KaposváronLakástűz gyilkolt KaposváronLakástűz gyilkolt KaposváronLakástűz gyilkolt Kaposváron
Lakástűz gyilkolt Kaposváron
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A kiérkező egységek két vízsugárral gyorsan eloltották a tüzet, amely más lakásra nem terjedt át. A beavatkozás idejére az egységek a társasház lakóit az utcára kísérték.

A ház lakóitól megtudtuk, hogy a kiégett lakásba két héttel ezelőtt költözött be egy anyuka az egyetemista korú lányával. A tragédia éjjelén a lakásban tartózkodott a lány barátja, aki később értesítette a tűzről a hatóságokat és egyedül neki sikerült kimenekülnie az erkélyre a lángok elől. Az anyuka és a lánya életüket vesztették a tűzben.

Címkék: lakás, halál, tűzoltó, tűz, Kaposvár, kék hírek